Acord de col·laboració amb Logalty per a la integració de serveis de prova per interposició electrònica

Better Consultants i Logalty han establert un acord de col·laboració per a la integració de serveis de prova per interposició electrònica, en els productes i solucions que implementa la nostra companyia. 

Logalty va iniciar la seva trajectòria l’any 2005 com a primer Legaltech espanyol, i va generar la primera prova per interposició electrònica a Europa. També va ser la primera a utilitzar una matriu de prova distribuïda (tecnologia TRD). Logalty presta serveis de generació de prova per interposició a grans empreses, tant a nivell nacional i internacional. En en l’últim any ha resolt un volum transaccional de 22 milions de comunicacions i notificacions, a més de 27 milions de signatures electròniques. 

En virtut d’l’acord, la nostra Firma integrarà els serveis de Logalty en la nostra plataforma alveoCCM, líder en comunicacions a clients. D’aquesta manera, la funció de Tercer de Confiança que aporta Logalty garanteix la validesa legal dels contractes electrònics, així com l’evidència de lliurament de les comunicacions digitals enviades als clients. 

Així mateix, el passat dimecres 4 de desembre vam poder comptar amb la ponència de José Manuel Oliva, director general de Logalty, en la nostra reunió anual de l’oficina de Better Consultants a Madrid, que aquest any coincidia amb el 30 aniversari de la nostra Firma. 

En la seva exposició als nostres professionals, José Manuel va posar en relleu les tendències i aspectes de més actualitat en comerç electrònic, les mesures més eficaces de protecció de la identitat digital de les persones i els nous reptes de seguretat als quals s’enfronten les transaccions digitals.