Acord amb BANTOTAL, software bancari líder a Llatinoamèrica, per al programa Bdevelopers

Better Consultants ha signat recentment un acord de col·laboració amb DYLA (De Larrobla & Associats Uruguai S.A.), per a la integració de diversos mòduls i solucions de programari en la plataforma de core bancari Bantotal.

Bantotal és un dels sistemes tecnològics de gestió del negoci bancari més reconeguts a nivell internacional, que s’utilitza actualment a les principals institucions financeres de Llatinoamèrica.

A través del nostre acord de col·laboració amb DYLA, els clients de Bantotal podran accedir a les possibilitats que ofereix la plataforma alveoCCM, sistema de programari especialitzat en la gestió i optimització de les comunicacions a clients en les entitats financeres.

La gestió de les comunicacions a través de alveoCCM aporta beneficis immediats als bancs, com la traçabilitat global de les seves comunicacions amb els clients, els estalvis de costos en els enviaments, i la facilitat de potenciar els nous canals digitals.

En paraules del nostre responsable de producte Francisco Huertas, Sènior Executive de Better Consultants: “l’acord amb Bantotal ens ofereix una excel·lent oportunitat per promocionar a les Institucions Financeres d’Amèrica Llatina, la nostra suite de solucions en l’àmbit de les comunicacions a clients que ja compta amb importants referències en bancs IBEX 35 “.