Acord amb BANTOTAL, software bancari líder a Llatinoamèrica, per al programa Bdevelopers

Better Consultants ha signat recentment un acord de col·laboració amb DYLA (De Larrobla & Associats Uruguai S.A.), per a la integració de diversos mòduls i solucions de programari en la plataforma de core bancari Bantotal.

Bantotal és un dels sistemes tecnològics de gestió del negoci bancari més reconeguts a nivell internacional, que s’utilitza actualment a les principals institucions financeres de Llatinoamèrica.

A través del nostre acord de col·laboració amb DYLA, els clients de Bantotal podran accedir a les possibilitats que ofereix la plataforma alveoCCM, sistema de programari especialitzat en la gestió i optimització de les comunicacions a clients en les entitats financeres.

La gestió de les comunicacions a través de alveoCCM aporta beneficis immediats als bancs, com la traçabilitat global de les seves comunicacions amb els clients, els estalvis de costos en els enviaments, i la facilitat de potenciar els nous canals digitals.

En paraules del nostre responsable de producte Francisco Huertas, Sènior Executive de Better Consultants: “l’acord amb Bantotal ens ofereix una excel·lent oportunitat per promocionar a les Institucions Financeres d’Amèrica Llatina, la nostra suite de solucions en l’àmbit de les comunicacions a clients que ja compta amb importants referències en bancs IBEX 35 “.

Centre de competència en Digital Consumer Finance

Centre de competència en Digital Consumer Finance

El nostre centre de competència en Digital Consumer Finance està avalat per la nostra experiència de més de 30 anys col·laborant amb els principals bancs de l’IBEX en l’optimització dels seus circuits de contractació de crèdits