Adaptem alveoCCM a l’estructura cantonal de Suïssa

alveoCCM, la plataforma líder per a gestió de comunicats a clients de Banca i Assegurances, ja està operativa en el sector financer suís des de principis de 2021. Amb aquesta fita, la nostra solució ha evolucionat en la incorporació dels criteris singulars de la distribució cantonal helvètica i en l’adopció de les més avançades mesures de seguretat i confidencialitat.

alveoCCM s’integra de forma eficient i senzilla amb els sistemes de “core banking” més habituals del mercat. Per aixó disposa d’una estructura avançada de connectors que redueixen el termini d’implantació i simplifiquen la personalització requerida per a cada entitat concreta.

En particular, alveoCCM disposa d’una interfície plenament operativa i consolidada amb Olympic, el sistema de ERI Bancaire desenvolupat a Ginebra, i amb eines de tercers de gestió documental que faciliten l’emmagatzematge i la consulta en línia de comunicats. D’aquesta manera, adaptem la vigència dels comunicats “on-line” als terminis legals que exigeix ​​la normativa vigent a cada país.

Després d’una trajectòria de més de 25 anys de d’evolució al mercat, alveoCCM s’ha convertit en l’única solució que assegura uns estalvis superiors a un 30% en l’enviament dels comunicats postals i digitals. En l’actualitat, a través del nostre sistema es processen més de 1.000 milions de comunicacions anuals. El nostre model combina la utilització d’algoritmes avançats de decisió per a l’optimització d’enviaments i el tractament dels canals preferents per a la estratègies de comunicació amb clients.

Els nostres consultors experts en l’optimització de les comunicacions treballen diàriament per oferir als nostres potencials clients un business case complet i personalitzat, que posa en relleu les múltiples avantatges i retorns derivats de l’adopció de alveoCCM.

Descripció de producte de alveoCCM