AutoSelect++: Motor de decisió per a la selecció de vehicles

AutoSelect++ és la proposta de Better Consultants per millorar la interacció amb el client tant en el moment de la renovació del vehicle com en el procés inicial de selecció.

És una valuosa eina comercial per a la retenció i captació de clients, que agilitza notablement el procés de selecció de vehicle.

L’elecció d’un vehicle d’empresa, sigui per a ús comercial, industrial, de representació o particular, s’està convertint cada vegada més en una decisió lògica i racional en què els aspectes merament objectius guanyen terreny davant de qualsevol altre tipus de consideració.

AutoSelect++ és l’única eina del mercat que, després de posar en la balança criteris contraposats i que entren en conflicte quan es selecciona un vehicle, els compensa i troba el model que millor s’ajusta a les preferències del client.

Per exemple, quan busquem un vehicle de grans dimensions i alta potència, difícilment podrem també exigir que sigui lleuger, de baix consum i de baixes emissions de CO2. A més, quan combinem amb les variables anteriors aspectes econòmics com el preu o la quota de rènting, el procés de decisió es converteix en tota una batalla entre criteris que entren en conflicte entre ells.

AutoSelect++ proposa un model basat en un Motor de Decisió, en el qual es defineix el pes relatiu de cada criteri de decisió respecte al conjunt, compensant segons el nivell d’importància de cada criteri. El resultat és que sempre hi ha un òptim que millor compleix el conjunt de criteris exigits, encara que per a això hagi de renunciar a alguns d’ells.

En definitiva, AutoSelect++ reprodueix en gran mesura la forma en què pensem els humans, reajustant criteris de decisió objectius i aportant una gran potència de procés en la presa de decisions.

 

AutoSelect++ utilitza el motor de decisions de AuguriCorp, contrastat a nivell mundial en grans organitzacions com Boeing, l’Administració dels EUA, el Departament de Defensa, les Nacions Unides o el Banc Mundial.

El producte és totalment configurable, de manera que els criteris s’ajusten a mida de l’usuari, segons de la informació disponible en bases de dades de vehicles.

Datasheet AutoSelect++

Per obtenir més informació, contacteu amb nosaltres a l’email miguel.lluch@betterconsultants.es