Integrem el nou broker divisa per a empreses de Bankinter

 

Bankinter posa en marxa el nou broker divisa per a empreses que permet operar en temps real en 26 divises diferents i durant les 24 hores del dia, 5 dies a la setmana, amb les més avançades funcionalitats. El nou broker és el producte idoni per prendre decisions de la manera més ràpida i encertada. Entre altres funcions, inclou,

  • Un avançada eina de gràfics interactius, que mostren visualment l’evolució de les cotitzacions més rellevants per a l’empresa.
  • Comparació de preus entre rangs de dates determinades.
  • Interfície per a l’accés a l’mòdul de notícies Reuters, facilitant l’accés a la informació rellevant que pot afectar mercat de divises.

Better Consultants ha dut a terme la integració de la nova broker de divises amb els sistemes corporatius del Banc, assegurant així la màxima eficàcia en els processos de presa de decisions i en l’execució de les operacions. 

Centre de competència en Digital Consumer Finance

Centre de competència en Digital Consumer Finance

El nostre centre de competència en Digital Consumer Finance està avalat per la nostra experiència de més de 30 anys col·laborant amb els principals bancs de l’IBEX en l’optimització dels seus circuits de contractació de crèdits