Sectors d’activitat

Experiències

Som especialistes en la portabilitat conceptual de models de gestió i experiències entre diferents sectors.

Sovint, quan una empresa o fins i tot un sector aconsegueix un canvi substancial en la millora de processos, és precisament quan “importa” idees, models o solucions ja contrastades abans en altres sectors. En l’aplicació efectiva de la tecnologia de la informació, aquesta situació es dóna encara més freqüència.

El nostre model de col·laboració amb clients potencia a parts iguals la necessària especialització sectorial amb la portabilitat transversal de models de gestió entre sectors.

Solucions

Al llarg de més de dues dècades, hem formalitzat solucions de programari que han contribuït a millorar els preus i la eficiència de processos en diversos sectors de la indústria.

Generalment, aquestes solucions han tingut com a punt de partida, en el seu moment, les especificacions del clients específics, i després d’un procés de millora contínua hem paquetitzat com a solució sectorial.

 

Els nostres especialistes incorporen regularment canvis que tenen el seu origen tant per exigències normatives o d’entorn, com en el nostre compromís d’excel·lència en la millorar de processos.

La nostra Firma llicència aquests productes en diverses modalitats, depenent del grau d’adaptació que el client demana. Amb el suport dels nostres professionals, la implantació d’aquestes solucions en realitzar de forma ràpida i efectiva, anticipant l’adquisició dels beneficis esperats i assegurant la millora continua de processos.

Aquestes solucions suposen un gran avantatge de cara a nous clients, que gaudeixen de solucions àmpliament experimentades i per a clients que ja disposen de la llicència, que incorporen noves funcions o millores amb un impacte mínim els seus recursos i costos.

Better Consultants ha adoptat un model organitzatiu que reforça el coneixement i l’especialització en els principals sectors de l’economia

 

Els nostres professionals més experimentats han aprofundit en els aspectes particulars d’aquests sectors, per tal de poder oferir solucions eficients, d’alt valor afegit, i ajustades a les necessitats de cada client

Sectors d’Activitat

Entitats Financeres 

Col·laborem amb els principals Bancs del pais, amb una trajectoria sectorial fortament consolidada des de l’inici de la nostra Firma.

Assegurances

Hem desenvolupat al llarg dels anys una pràctica d’especialitzacióen el sector i especialment en productes combinatsde banca i assegurances

Emergències i Seguretat

Som especialistes en la implementació de solucions avançades i inovadores per a cossos de seguretat i emergències

Sanitat

En la última dècada em consolidat una sòlida experiència a l’àmbit de Salut, liderant algunes de les iniciatives més novedoses del sector.

Administració Pública

Aportem una sòlida trajectoria de 25 anys al servei dels diferents estaments de l’Administració Publica i de les Corporacions i Organismes Públics

Infraestructures i Utilitats

Som especialistes en la creació de solucions innovadores per a entitats proveidores de serveis públics o d’infrastructures al servei del ciutadà

Indústria

Colaborem amb diferents tipus d’empreses industrials que requeixen d’una visió propera i entenidora de les seves particularitats