Sense treva per als nostres runners a la cursa d’empreses

Edicio 2020 (Madrid)

L’edició de desembre de 2020 de la cursa d’empreses a Madrid ha estat marcada per les mesures de prevenció anti Covid19, que, si bé han obligat a variar el format tradicional d’anys anteriors, han deixat intacte l’esperit de participació i superació dels participants.

En aquesta ocasió l’Hipòdrom de la Zarzuela ha estat el lloc escollit per a la prova, un espai ampli en el que al llarg de tot el dia s’han succeït les sortides dels participants, sense que en cap moment es produïssin aglomeracions o es posés en risc les necessàries distàncies de seguretat. L’estructura de la prova permetia fins i tot la participació “virtual” de runners en altres recorreguts alternatius, controlats per geoposicionament.

Els nostres runners no han faltat a aquesta nova cita i han tornat a jugar un destacat paper en el traçat de 5 km, que se suma a el ja protagonitzat l’any anterior.

Edicio 2019 (Madrid)

El diumenge 15 de desembre va tenir lloc a Madrid la vintena edició de la Carrera de las Empresas de Actualidad Económica. Aquest any s’ha batut un nou rècord de participació amb més de 20.500 corredors inscrits, repartits en 6.647 equips de 1.238 empreses.

L’esport representa els valors de competitivitat, treball en equip i superació, molt saludables i de perfecta vinculació amb l’entorn laboral, i la nostra Firma no podia faltar a aquesta cita. En aquesta ocasió tan assenyalada, vam participar amb tres equips de “atletes laborals” que van defensar amb afany uns resultats molt dignes, obtenint el nostre millor resultat l’equip BETTER RUNNERS-2 en el top 38% de la classificació, amb un millor temps individual de 44 : 44 en els 10 km. 

La prova es va realitzar en un circuit urbà al llarg del Paseo de la Castellana des de les 9 h del matí, amb un cel gris, tot i que la pluja ens va donar una treva durant tot el recorregut. A l’esdeveniment van assistir grans noms de l’esport i la política que no van dubtar a sumar-se a la cursa. Van participar el doble campió de món de marató, el sorià Abel Antón, i el mític Fermín Cacho, campió olímpic a 1.500m a Barcelona 92, a més de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso. 

Un cop finalitzada la cursa vam gaudir d’un merescut esmorzar calent, i ens conjurem per millorar la nostra classificació el proper any.