Erika Villaécija s’incorpora al nostre equip de Direcció de Persones

 

Des del passat mes de setembre, Erika Villaécija s’ha incorporat a l’equip de Direcció de Persones de Better Consultants.

Erika afronta un nou repte en el món de la consultoria i serveis TIC, tot i amb l’anunci de que deixa la natació d’alta competició.

La gestió del capital humà i intel·lectual és una de les pedres angulars dels nostres serveis de consultoria, valors en què Erika ha destacat al llarg de la seva trajectòria. Graduada en Psicologia, juntament amb els estudis ha vingut compatibilitzant en la seva vida esportiva la natació de competició al màxim nivell i l’experiència de suport a esportistes novells.

Tal com indicava Erika en l’acte d’homenatge celebrat el 5 de novembre, “m’ha costat molt deixar-ho, però m’he omplert d’il·lusions diferents en el món laboral. Les meves prioritats han canviat “.

Juntament amb la seva “medalla talismà “, l’or aconseguit en els Mundials de Natació de Dubai a 800 metres, Erika exhibeix un palmarès marcat per més de 35 medalles en grans campionats internacionals i nacionals, la participació en tots els Jocs Olímpics que s’han celebrat en els seus 16 anys de professional de l’esport (Atenes, Pequín, Londres i Rio de Janeiro) o els més 80.000 km d’esforç i sacrifici que ha nedat en els seus entrenaments. Tota una garantia d’èxit en aquesta nova etapa!

Noticies en Mitjans de Comunicació