Ponència d’AHDALID en la nostra reunió anual 2018 de l’oficina de Madrid

El passat dijous 29 de novembre va tenir lloc la reunió anual 2018 de Better Consultants Madrid a l’Hotel Santo Domingo. Després d’una exposició inicial del nostre soci director Ricard Flores, vàrem cedir la paraula a un destacat ponent en el sector de les TIC. En aquesta ocasió hem comptat amb la presència de Jesús Hernando Corrochano, en nom de l’associació AHDALID (Associació Hispana d’Agenda i Lideratge Digital), que ens va exposar la seva visió de la Transformació Digital a les companyies i de metodologia Agile: on som, què hem fet, on volem i hem d’anar, mites i realitats.

Jesús Hernando és cofundador d’AHDALID, professor de la Universidad Carlos III de Madrid i és directiu en sistemes i tecnologia d’El Corte Inglés. Al llarg de la seva exposició, Jesús va compartir amb nosaltres les seves experiències i aprenentatges en l’aplicació de l’agilisme en els processos de desenvolupament de programari, com a resposta a la rigidesa i frustracions dels models clàssics d’implementació en cascada, enriquides així mateix per la revisió de casos d’èxit internacionals com el de Spotify, i de diversos estudis i tendències: articles propis d’ADHALID, visió de Gartner Group, Forrester Research o conclusions d’estudis del MIT.

La presentació va despertar gran interès entre els assistents, majoritàriament enginyers i graduats en carreres de ciències, habituats a l’ús de metodologies i eines àgils de desenvolupament, i que van participar activament en el col·loqui amb el nostre ponent.