Recital del tenor Marc Sala en el 30 aniversari de Better Consultants

El passat 28 de maig es va celebrar l’acte principal del  30 aniversari de Better Consultants, concretament el recital “Canzone Napulitane” del tenor Marc Sala, acompanyant per Josep Buforn al piano i per Mario Mas amb la mandolina. L’escenari elegit per a la vetllada musical va ser l’auditori AXA de l’Illa Diagonal, que, per la seva excel·lent sonoritat, es una de la instal·lacions preferides pels músics que actuen en directe i sense ajut de micròfons.

Al recital van assistir més de 250 convidats que ens han ajudat a fer realitat la nostra història i han estat part fonamental en les tres dècades de trajectòria. 

Després d’una breu introducció del nostre soci-director Ricard Flores, en la que va agrair la presència dels convidats i va destacar la rellevància de complementar activitats científiques i racionals amb les vessants musicals i poètiques, l’esplèndida veu d’en Marc Sala i els excel·lents músics van obrir el magnífic recital que ja des de les primeres notes va seduir i entusiasmar els convidats.

La vetllada va continuar amb un animat sopar-còctel en el que vam tenir oportunitat de posar-nos al dia de tantes i tantes anècdotes  que hi havia per comentar entre les diferents generacions de clients, professionals i col•laboradors que han contribuït a consolidar una iniciativa empresarial que va nèixer en aquell llunyà 1989.

A continuació podeu reproduir la gravació del video complet del recital.

Reprodució video complet del recital 
Album Recital

L’atzar i l’evolució tecnològica han marcat la pauta del progrés humà, però, difícilment, hauríem arribat on som sense l’acompanyament imprescindible de la música, la poesia, el cant i, en definitiva, de totes les manifestacions artístiques de les nostres emocions.

Ens impressiona constatar la capacitat de la tecnologia de potenciar les nostres habilitats quotidianes i, per això, cada cop som més dependents del nostre telèfon i del nostre ordinador. Però també experimentem una impressió semblant o, fins i tot, més intensa, quan una veu humana, prou lírica, ens fa vibrar d’emoció sense que entenguem ben bé el perquè.

Per això, després de trenta anys dedicats professionalment a la racionalització i a la pràctica quotidiana del mètode científic no ens va semblar gaire oportú celebrar-ho proposant-vos una activitat massa racional, massa tecnològica, ans tot el contrari.

I aquest és el gran repte d’en Marc Sala i els seus còmplices aquest vespre, treballar la nostra vesant més poètica, probablement, la nostra vesant més desconeguda o inexplorada; mirar d’alterar-nos l’ànim amb una generosa dosi de cançó napolitana d’eficàcia comprovada. Hem de reconèixer que nosaltres, els amfitrions, els hi posarem molt fàcil doncs ja estem prou feliços de tenir-vos aquí, a tots vosaltres, els convidats, compartint aquesta celebració; la vostra presència és per a nosaltres un homenatge d’emoció infinita.

Ara es tracta de rematar-ho amb l’encisador recital d’en Marc Sala i els seus acompanyants.
Ara arriba l’hora de la veritat d’aquesta celebració. Que comenci l’espectacle!

Ricard Flores, soci-director de Better Consultants.   

Album Convidats