Ja és de nou aquí el Torneig de Pàdel de Better Consultants!

Edició març 2022 (Barcelona)

El passat dissabte 5 de març va tenir lloc el retrobament dels nostres jugadors al Torneig de Pàdel Better Consultants, en la primera reedició des de l’inici de la pandèmia de Covid-19. El BPI Barcelona va ser de nou l’escenari elegit, on vam poder gaudir d’una gran matinal esportiva i amb un gran èxit de participació.

Tot i les restriccions del període de pandèmia, es van confirmar els grans progressos en el nivell dels participants, que han posat el màxim interès en millorar el seu joc des de l’edició anterior.

Felicitem tots els participants i esperem tornar a trobar-nos a la propera edició.

Edició febrer 2020 (Barcelona)

El dissabte 22 de febrer el BPI Barcelona es va celebrar una nova edició a Barcelona de l’Torneig de Pàdel de Better Consultants. En una esplèndida matinal esportiva, gairebé primaveral, la participació va ser un gran èxit i es confirmen els grans progressos en el nivell dels participants, que han posat el màxim interès en la millora del joc  des de l’anterior edició.

Felicitem a tots els participants i esperem veure’ns de nou en la propera edició.

Edició octubre 2019 (Madrid)

El passat dissabte 26 d’octubre Madrid va acollir una nova edició del torneig de pàdel de Better Consultants. Aquest cop el lloc escollit per a aquesta fantàstica matínal esportiva ha estat «La Ciudad de la Raqueta»,

Més de 20 jugadors van participar en diverses eliminatòries, fins que la parella formada per Pelayo Rios i Roberto Puerta va imposar el seu domini a la gran final.

Aquest partit completa l’edició anterior celebrada a Barcelona el 2 de març de 2019, on més de trenta jugadors de tots els nivells van participar en les pistes de BPI de pàdel indoor. En aquella ocasió, Santiago Muñoz i Adrián Gutiérrez van obtenir una victòria molt meritòria ja que, segons les seves declaracions prèvies al partit, «no sabien jugar a pàdel». . . «

Felicitem a tots els participants i esperem veure’ns de nou en la propera edició.

Edició març 2019 (Barcelona)