QuickScene, la herramienta elegida por la Policía de Cataluña para la diagramación de accidentes de tráfico

Better Consultants ha establert un acord de col·laboració amb The CAD Zone, Inc ( Beaverton, Oregon-USA) per distribuir els seus productes a nivell nacional.

Dins del catàleg de solucions, QuickScene és una valuosa ajuda de suport a la diagramació d’accidents, fàcil d’utilitzar i molt assequible, adequada per a Policies, organismes o professionals vinculats a l’àmbit de la gestió d’accidents de trànsit.

QuickScene ja és l’eina de referència per a l’elaboració croquis d’accidents en la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra i per a diverses policies locals.

QuickScene treballa principalment amb objectes predefinits (més de 6000 símbols: carreteres , creus, vehicles, etc) adaptables i deformables segons l’accident i l’entorn.

L’eina de diagramació permet, de forma molt senzilla ubicar una adreça dins de google maps i recuperar la imatge en format ortofoto, o be capturar imatges de cartografia de base de la ciutat o municipi en el que s’ha produit l’accident

Permet l’ús de plantilles amb objectes i escenaris predefinits que identifiquin punts negres o zones de risc d’accidents per agilitzar la composició del dibuix final. El temps mitjà per completar un croquis és inferior a 15 minuts.

Per a més informació o per a obtenir una versió d’avaluació de QuickScene, contacti amb nosaltres a l’adreça cca@betterconsultants.es